Crypto-winter is nieuwe stapel-FUD term geworden...

Crypto Pal
(updated: 22-02-2022 13:54)
22-02-2022 10:18

 

 

winter(22) 

 

Cryptowinter is de nieuwe FUD-term geworden...

Er is zoveel FUD , dat alles maar onder de noemer crypto-winter geschaard wordt , gooi alles maar lekker op de hoop - zodat er genoeg munitie is om lekker lang op alle koersen te kunnen trappen...

By the way door een ernstig auto ongeluk kon ik bijna een maand niets doen , arm kapot en kies gebroken.Kon me armen niet meer bewegen.Ik zat tandenknarsend toe te kijken hoe de markt zichzelf van binnenuit vernietigd - implodeerd als het ware...

Wat is er werkelijk aan de hand...? De aandelenkoersen stonden te hoog ( veel te hoog..!!) en dat wordt via welke FUD dan ook omlaag getrapt.Dit over de rug van retail die leeg gezogen word.Ik niet - op een paar na - tackelde ik de dalingen..en heb er goed aan verdiend.Maar het gaat niet om mij , maar om retail die kapot gemaakt wordt en die zijn ozo belangrijk voor de mainstream adoptie.
Maar de P2P doelstelling is alang niet meer belangrijk , het grote geld speelt nu met de Crypto-Harlekijn aan de touwtjes en misselijkmakend zie je wallet tegen wallet gevechten,zichtbaar omdat er nagenoeg geen volume is.Daardoor ook die rare pieken en dalen...

Bitcoin safeheaven...?
Dat zal in de komende dagen uitkomen , niemand weet wat het grote plan is van bepaalde entiteiten.

Dat de koersen lager gezet worden is ook voelbaar in Rusland . Er verdampen miljarden roebels per dag en dat houd je niet lang vol...ook Putin niet!

Russische Roebel daalt scherp in waarde , lijkt de Turkse Lira wel...(?)
En Rusland heeft gas inkomsten nodig en zal door santies afgesloten worden van het internationale systeem.Gaat Putin dit hoog spelen..? 

Dat Rusland niets zou doen tijdens de Olympische spelen was te voorzien.China is een bondgenoot van Rusland en dat zou een klap in het gezicht van China zijn en dat heeft dan ook niet plaats gevonden.
Amerika is een reus op lemen voeten en ik denk dat de oplossing vanuit China gaat komen en niet vanuit Amerika en/of Europa.

Kan Bitcoin plots stijgen ?
JA dat kan ...

Wanneer Nasdaq/Tech-futures en China-A50 stijgen, stijgt bitchcoin-trutje mee.Ja,ja het is gewoonweg te walgelijk voor woorden..crypto kan niet op eigen benen staan,voorlopig niet althans...wat een afgang!

En dan Ripple :
Kijk Ripple wat een vieze streep naar beneden en dan daarna weer met z'n allen er achter aan-FOMO-en.Weer die grote wallets die strepen trekken en de retail wegjagen..