Bitcoin is van iedereen en van niemand...

Crypto Pal
(updated: 03-03-2022 10:43)
03-03-2022 10:35

 

eu (22) 

 

De EU en de G7 onderzoeken maatregelen om te voorkomen dat cryptocoins, zoals Bitcoin, gebruikt wordt om sancties te omzeilen.

De Europese Centrale Bank (ECB) werkt al aan een juridisch kader voor de cryptomarkt. Er is nu geen centraal toezicht op de handel. ECB-baas Christine Lagarde zei vrijdag in Parijs nog dat er "altijd criminele manieren" zijn om sancties te omzeilen, en dat het belangrijk is dat er snel een juridisch kader voor cryptovaluta's komt.....pfff

Laat dat mens Lagarde eens naar de ondergrondse geldhandel kijken , waar bunkers Dollars en Euro's van eigenaar verwisselen ..elke dag!
En dan de ondergrondse metaalhandel (goud,zilver) en dan nog de ondergrondse diamant handel..

Dan nog niet te spreken over de internationale ruil-trades.In de internationale drugshandel werd en word hier al volop in gehandeld.Containers auto's in ruiltrade voor drugs en het kan nog gekker...maar daar zijn andere blogs voor.

Dus laat die Lagarde of eerst eens nadenken voor ze wat zegt of betere adviseurs in huren - want dit gaat echt nergens over.

Binance blokkeert geen rekeningen van Russen

Binance neemt hiermee de enige juiste beslissing .Bitcoin is een gedecentraliseerde coin.Als je het koopt ben je eigenaar en als je het verkoopt ben je eigenaar af.
Zonder tussenkomst van roverheden,banken en andersinds hinderlijke vormen van bemoeienis...
Bitcoin moet vrij van politiek,land of afkomst staan voor diegene die deze willen kopen , niemand kan dat tegenhouden....nooit!