Koersduik voor crypto door Chinese beurs..........................???

Crypto Pal
(updated: 03-05-2022 15:04)
03-05-2022 08:59

 

chinanamnaa1d7 

 

Chinese beurscrash door veiligheidswet...en crypto daalt mee..?

WTF hebben wij te maken met een Chinese veiligheidswet , houd toch op met die kut-FUD verhalen.Echt ophouden , dit slaat echt totaal nergens meer op.!!

China A-50 achteruit , daardoor brede US tech-100 (Nasdaq) down , daardoor andere beurzen down en daardoor Bitcoin down en vervolgens volgen alle crypto-trutjes tot en met het allerlaagste alt-cointje.

Niemand snapt het meer , hoe ga je dit nog verkopen in je grafiek-verhaaltjes?
Wat hebben hamburgers en Coca-cola met een stupide Chinese veiligheids-wet te maken.Worden er daardoor minder hamburgers gegeten of Cola gedronken ?
En toch lopen ook deze koersen achteruit....

En waarom moet Bitcoin als een huppelkutje achter de reguliere beurzen aanplakken,wat een ergenis.
Mensen , dit komt door bots die afgesteld staan op de beursbeweging van de grote aandelen beurzen.Bitcoin heeft (-voorlopig) géén eigen koers..!
Het is een schande , want welke waarde heeft Bitcoin en/of crypto dan ..??

Het wordt nog veel leuker in beursland China , let op dit verhaal - om je te bescheuren....

Het Chinese techbedrijf Alibaba heeft gisteren en vannacht op de beurs in Hongkong een wilde beursdag beleefd. Het aandeel verloor op een gegeven moment tot bijna een tiende van zijn waarde na berichten over een inval door Chinese autoriteiten in een huis in Hangzhou van iemand met de naam Ma. In Hangzhou is het hoofdkantoor gevestigd van e-commercegigant Alibaba Group, dat mede werd opgericht door Jack Ma.

Nadat het nieuws naar buiten was gekomen, zakte de koers van het aandeel Alibaba 9,4 procent op de beurs van Hongkong, waarmee zo'n 26 miljard dollar (24,7 miljard euro) aan beurswaarde in rook op ging. De koers herstelde zich nadat de autoriteiten bekend hadden gemaakt dat het om een ander persoon met de naam Ma ging.

Whahahahahahahahaha... en al die panic-sellers hun geld kwijt door dit soort idioterie.
Ik lach me een breuk om al die idioten en mijn volgers weten dat ze niet met die onzin bij mij moeten aankomen.

Afgelopen maandag weer vieze streep door de Scandinavische Flash crash-

De Europese beurzen waren maandag stevig lager geëindigd. Beleggers werden tijdens de dag opgeschrikt door een kortstondige crash op de markten in Stockholm, Kopenhagen en Oslo, waar de beursgraadmeters tot 8 procent onderuit gingen. De verliezen liepen daarna weer snel terug, een oorzaak werd niet gevonden....

Whahahaha...de oorzaak werd niet gevonden en toch zijn er weer miljarden verdampt aan de Long-trade (-leverage) kant en bij de panic-sellers...en daarna natuurlijk weer verliezen aan de short-leverage-trade kant...

NB:
Als iemand mij vraagt wat 1 x DOGE waard is , zeg ik altijd 1 DOGE....