SEC blijft onduidelijk over Crypto wetgeving.

Crypto Pal
(updated: 18-06-2021 14:50)
17-06-2021 09:50

sec 


SEC heeft geen haast met duidelijke regel-/wetgeving inzake Crypto -


De SEC ( U.S. security and exchange commission) heeft niets nader genoemd omtrent regelgeving betreft crypto currencies.Aldus de net vrij gegeven officiele agenda.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het van de agenda is ...nee,ga er maar vanuit dat de overheden hoe dan ook proberen om hier hun 'blauwe' vingers achter te krijgen.

Terwijl er echter nog steeds geen duidelijke regel/wetgeving is inzake crypto's,blijft de SEC wel steeds verwarring zaaien door beleggers te waarschuwen voor de gevaren.Ja,ja - dat verhaal kennen we al v.a. de Tulpenmanie.We zijn volwassen mensen met eigen geld en weten echt wel dat je nooit al je geld ergens in moet stoppen..net als elke belegging.Waarom zou dat anders,gevaarlijker of ondoordacht zijn ?

Voorlopig zitten de grote investeerders toch ook wel weer op duidelijkere wetgeving en regelgeving te wachten.Dit om hun multi-miljarden te kunnen rondpompen in de : ETF's ( BTC exchange-traded funds )

Dat betekent dat regelgeving niet per definitie slecht is (-alleen bij aankondigingen , wanneer 'slappy hands' weer aan panic-selling doen en de stop-loss-orders elkaar opvolgen naar beneden..).Regelgeving zorgt ook voor rust in Cryptoland.Institiuele beleggers en grootgeldmachines willen liever niet te veel risico lopen met geld van andere investeerders.

De verwachting is wanneer 'slappy hands' Grayscale trust zijn BTC's gedumpt heeft in juli 2021 , dat de markt die razendsnel opslokt en een gezonde bull-run aanstaande is.
De Coins verdeeld onder ons en niet in handen van een paar grote jongens,.dat is ongezond voor de koersontwikkeling!

Hoe dan ook , het wordt een wilde crypto-achtbaan ..